home Meny close
menu Meny
Varekode: 5625

Dantoy BIO Plast Kjøretøy - Personbil og fly

Dantoy Bio Plast Kjøretøy - Personbil og fly 17 cm

Lagerstatus nettbutikk: 10+

remove_circle_outline add_circle_outline
  • done Alltid rask levering
    (klikk her for info)
  • done Kjøp på nett, bytt i butikk
  • done Gratis frakt over 1000 kr

Detaljer

Nå kan du få bærekraftige leker uten å gå på akkord med kvalitet, design eller pris. De to kule små maskinene fra Dantoy er laget av 100% miljøvennlig bioplast med trendy, dempede farger. Kvaliteten er så robust som du kjenner den fra Dantoys andre plastleker, og begge kjøretøyene kan vaskes i oppvaskmaskinen. Dette settet inneholder en grønn personbil og et blått fly. Kjøretøyene er ca. 17 cm lange.

Dantoys bioplast er laget av sukkerrør fra kontrollerte, skadedyrfrie plantasjer i Brasil. Sukkerrør er et helt bærekraftig råstoff da det tar opp CO2 fra luften når det vokser, og motvirker dermed globale klimaendringer. Rørene vokser raskt og høstes 1-2 ganger i året. Den ferdige bioplasten er 100% resirkulerbar. Settet har også det nordiske svanemerket.

Dantoy er et dansk selskap i Hobro, som har utviklet og produsert kvalitetsleketøy i over 50 år. Dantoys mål er å minimere eventuelle uheldige effekter på miljøet og kontrollerer derfor energi-, vann- og råstoffforbruk nøye. I tillegg er lekene laget av råvarer uten skadelige stoffer. Blant annet derfor var Dantoy den første i verden som fikk leker sertifisert med det nordiske svanemerket.

Detaljer

Varekode 103006
EAN Nei

Produktomtaler