home Meny close
menu Meny
Varekode: 41906

LEGO DOTS - Ananasblyantholder 41906

LEGO DOTS - Ananasblyantholder 41906
Inneholder 351 deler. Fra 6 år.

Lagerstatus nettbutikk: 5+

remove_circle_outline add_circle_outline
 • done Alltid rask levering
  (klikk her for info)
 • done Kjøp på nett, bytt i butikk
 • done Gratis frakt over 1000 kr

Detaljer

Kreativiteten er lett tilgjengelig med dette kule ananasblyantholder-settet! Sett sammen og dekorer panelene på de små ananas- og vannmelonboksene, og vis dem frem på bordet hjemme eller på rommet ditt. Få inspirasjon fra instruksjonene og idéarkene, eller finn på noe nytt og spennende. Dekorer boksene etter lyst og lune – det er både lett og morsomt!

Gled alle med sans for kunst og håndverk med det søte settet LEGO® DOTS™ (41906) Ananasblyantholder! Dette gjør det selv-settet med bokser er lett å bygge og gir barn muligheten til å designe sin egen blyantholder og en boks for skrivemateriell. Etterpå kan de forandre dem etter humør eller interiør. Rydding og sortering går også som en lek med oppbevaringsbrettet som følger med. Fargerikt og nyttig sett med bokser Dette praktiske settet består av en høy, gul blyantholder med et lokk med grønne blader som kan snurre rundt. Det inneholder også en mindre rosa og grønn skrivemateriellboks med lokk, formet som en vannmelonbit, samt fargerike og fantasistimulerende fliser som barn kan bruke til å gjøre boksene gøyale og unike. Kreativitetssett for barn som elsker å lage ting Med dette flotte settet kan barn slippe fantasien fri og dekorere blyantholderen og skrivemateriellboksen etter eget hode, humør og rominteriør. De kan også dele settet med venner. Settet er perfekt som gaver til jul, bursdag og alle andre anledninger.

 

 • Stimuler barns kreativitet med det fine dekorasjonssettet LEGO® DOTS™ (41906) som inneholder en høy ananasblyantholder og en liten vannmelonboks. Leken starter med bygging rett fra esken! 
 • Kreativitet og oppbevaring på utstilling! Barn utvikler evnen til å designe og uttrykke seg gjennom å dekorere disse gøyale boksene, enten ved å følge mønsterforslagene på esken eller finne på unike mønstre selv. 
 • Det er gøy å skape fantasifulle mønstre med de fargerike flisene. Barn kan bruke flisene på tvers av alle DOTS™ produkter, inkludert Ekstra DOTS – serie 1 (41908) og andre romdekorasjonssett! 
 • Alle som liker gjør det selv-leker og kunst- og håndarbeidssett, vil elske dette flotte settet. De smarte og nyttige boksene og fargerikt dekorerte flisene vil glede alle barn fra 6 år og oppover og egner seg flott som gave til jul, bursdag eller andre anledninger. 
 • Dekorative og nyttige. Ananasblyantholderen er over 15 cm høy og 6 cm bred, og dette spennende og kreative gjør det selv-settet er perfekt for unge designere som har lyst til å lage nye mønstre om og om igjen. 
 • Timevis med gøyal og kreativ lek – drevet av barns fantasi. Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig og løse problemer. I tillegg får de gleden av å lage noe nytt og unikt helt på egen hånd. 
 • Åpne esken, og begynn å sette sammen blyantholderen og skrivemateriellboksen. Brukervennlige instruksjoner gjør at byggingen går som en lek. Rydding og sortering går også unna i en fei med oppbevaringsbrettet som følger med. 
 • Med LEGO® DOTS™ sett gir du barn muligheten til å lage kule ting. Dette smarte bokssettet gir barn muligheten til å finne på egne designmønstre og styrker barns kreativitet og mestringsfølelse. 
 • LEGO® klosser og fliser oppfyller de høyeste bransjestandarder og våre kvalitetskriterier. Det sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre – slik har vært det siden 1958. 
 • Inneholder 351 deler.
 • Anbefalt alder fra 6 år.

Detaljer

Varekode 101973
EAN 5702016668650

Produktomtaler