home Meny close
menu Meny
Varekode: 41904

LEGO DOTS - Dyrebildeholdere 41904

5 1
LEGO DOTS - Dyrebildeholdere 41904
Inneholder 423 deler. Fra 6 år.

Lagerstatus nettbutikk: Utsolgt på nett

Lagerstatus butikk: Ta kontakt direkte

 • done Alltid rask levering
  (klikk her for info)
 • done Kjøp på nett, bytt i butikk
 • done Gratis frakt over 1000 kr

Detaljer

Disse søte dyrebildeholderne kan du dekorere akkurat som du vil! Du kan sette sammen og dekorere boksene og stille dem ut med favorittbildene dine eller andre papir-kreasjoner etterpå. Du kan også bruke dem til å oppbevare skatter eller hemmeligheter på rommet ditt. Få inspirasjon fra instruksjonene og idéarkene, eller finn på noe nytt og spennende. Dekorer de søte dyreboksene etter lyst og lune – det er både lett og morsomt!

Alle som liker kunst- og håndarbeidsprosjekter vil like settet LEGO® DOTS™ (41904) Dyrebildeholdere! Dette unike gjør det selv-lekesettet er laget for å være lett å sette sammen og gir barn muligheten til å lage dekorasjoner til rommet sitt og tilpasse dem etter humør eller farger. Rydding og sortering går dessuten som en lek med oppbevarings- og sorteringsbrettet som følger med. Gjør det selv-romdekorsett Dette settet inneholder tre små bokser med lokk og bildeholdere samt fargerike fliser som barn kan lage søte dyreansikter med, inkludert katte-, hunde- og lamaansikter. Fantasien stimuleres, og barn blir flinkere til å uttrykke seg når de leker og lager disse gøyale og unike bildeholderboksene. Kreativitetssett for barn som elsker å lage ting Med dette gøyale settet får barn lov til å bruke fantasien og dekorere boksene helt etter eget hode. Etterpå kan de vise fram boksene og putte ting som favorittbilder, små skatter og hemmeligheter oppi. Settet er perfekt som gave til jul, bursdag og alle andre anledninger.

 

 • La barnet ditt utfolde seg med kreative gjør det selv-oppgaver med dette søte LEGO® DOTS™ (41904) bokssettet som inneholder tre dyrebokser med lokk og bildeholdere. Leken starter med det samme med monteringeen av dyrebildeholderne! 
 • Kreativitet på utstilling! Barn kan virkelig vise hvor kreative de er når de dekorerer boksene. De kan følge forslagene på esken og designe ansiktene til en katt, hund, lama eller andre dyr, eller de kan finne på helt egne ting. 
 • Det er gøy å dekorere med de fargerike flisene. Barna kan bruke fliser fra andre DOTS™ sett eller pakken Ekstra DOTS – serie 1 (41908) for å forvandle boksene til favorittdyret sitt eller pynte boksene så de matcher barnerommet! 
 • Alle som liker gjør det selv-leker eller kunst- og håndverk, vil elske dette kreative settet. Boksene kan styles med de fargerike flisene og vil glede alle barn fra 6 år og oppover. Settet egner seg godt som gave til jul, bursdag eller andre anledninger. 
 • Små og anvendelige. Hver boks er en kube på 4 x 4 cm. Dette smarte gjør det selv-settet er perfekt for nybegynnere som kan øve seg på å dekorere helt til de blir fornøyde og vil vise fram resultatet. 
 • Timevis med gøyal og kreativ lek – drevet av barns fantasi. Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig. I tillegg får de gleden av å lage noe nytt og unikt helt på egen hånd. 
 • Kreativiteten begynner i det øyeblikket esken åpnes. Barn kan bygge boksene med de enkle instruksjonene. Etterpå kan de dekorere dem som de vil, og designe dyreansikter. Rydding og sortering går som en lek med oppbevaringsbrettet som følger med. 
 • Med LEGO® DOTS™ sett gir du barn muligheten til å lage kule ting. Dette smarte settet gjør dem i stand til å finne på egne designmønstre og styrker kreativiteten og mestringsfølelsen. 
 • LEGO® klosser og fliser oppfyller de høyeste bransjestandardene og våre kvalitetskriterier. Det sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre – og slik har vært det siden 1958. 
 • Inneholder 423 deler.
 • Anbefalt alder fra 6 år.

Detaljer

Varekode 101971
EAN 5702016668643

Produktomtaler