home Meny close
menu Meny
Varekode: 41908

LEGO DOTS - Ekstra DOTS serie 1 41908

LEGO DOTS - Ekstra DOTS serie 1 41908
Inneholder 109 deler. Fra 6 år.

Lagerstatus nettbutikk: Utsolgt på nett

Lagerstatus butikk: Ta kontakt direkte

 • done Alltid rask levering
  (klikk her for info)
 • done Kjøp på nett, bytt i butikk
 • done Gratis frakt over 1000 kr

Detaljer

Lag en design du liker med den kule Ekstra DOTS – serie 1-pakken! Lag uendelig mange mønstre og kombinasjoner med disse gøyale flisene, blant annet gjennomsiktige glitterfliser og søte bildefliser. Fest dem på LEGO® DOTS armbåndet ditt eller på gjør det selv-prosjektet på rommet ditt for å skape din egen stil. Er du klar til å være fantasifull? Skap og gjenskap morsomme designer, akkurat slik du vil!

Barn og alle med sans for kunst- og håndarbeidsprodukter, vil elske den kule pakken LEGO® DOTS™ (41908) Ekstra DOTS – serie 1! Pakken kan brukes med alle LEGO DOTS settene, og disse ekstraflisene gir barn muligheten til å lage nye og gøyale designmønstre og gjøre endringer etter antrekk, humør eller interiør. Ekstra kreativitet i en pose Denne praktiske, lille pakken inneholder 109 fargerike fliser, inkludert 20 gjennomsiktige, blå glitterfliser og ti fliser med trykk, som barn kan bruke til å dekorere smykker og pyntegjenstander på rommet sitt. Settet stimulerer fantasien og lar barn uttrykke seg fritt på en gøyal måte. Flere dekorasjonsfliser som gjør mønsterdesign enda morsommere Med denne vesle pakken kan barn være enda mer fantasifulle når de dekorerer LEGO® DOTS™ produkter. De kan dekorere etter humøret, mikse og matche med venner eller vise fram sine unike kreasjoner. Settet er perfekt som gave i julestrømpa og til bursdager, og det er ideelt som supplement til alle de andre DOTS settene.

 

 • Stimuler barns sans for kreative gjør det selv-sett med denne posen med fliser. Den inkluderer 79 fliser i fire farger, 20 gjennomsiktige, blå glitterfliser og 10 av 16 mulige dekorerte fliser (det hemmelig helt til posen åpnes!). 
 • Kreativitet som synes! Barn utvikler evnen til å designe og uttrykke seg gjennom å dekorere ting med disse flotte flisene. De kan enten følge designmønstrene fra de ulike LEGO® DOTS™ settene eller finne på nye mønstre selv. 
 • Det fargerike settet (41908) Ekstra DOTS – serie 1 gjør det mulig å lage nye mønstre til produktene i de forskjellige DOTS™ settene samt til andre LEGO® sett, som en del av gøyale kunst- og håndarbeidsprosjekter. 
 • Alle som liker gjør det selv-prosjekter og kunst- og håndarbeidsleker, vil bli glade for pakken Ekstra DOTS – serie 1 (41908) som de kan bruke sammen med alle andre sett. Med nye farger og dekorerte fliser passer settet som en liten belønning eller ekstragave for jenter og gutter fra seks år og oppover. 
 • Lite og bærbart. Denne søte gjør det selv-posen passer perfekt for unge designere som ønsker å utvide samlingen sin, og vise fram armbånd eller interiører med nye designmønstre. 
 • Timevis med gøyal og kreativ lek – drevet av barns fantasi. Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig. I tillegg får de gleden av å lage noe nytt og unikt helt på egen hånd. 
 • Kreativiteten begynner så snart posen åpnes. Posen rommer fliser med nye farger samt søte, dekorerte fliser og innbyr til enda mer kreativ moro. Barn kan bruke flisene på alle DOTS™ settene med interiørdekor og smykker de har! 
 • Med LEGO® DOTS™ sett gir du barn muligheten til å lage kule ting. Et morsomt supplement til armbånd- og interiørsett som gir barn muligheten til å finne på egne designmønstre og styrker kreativitet og mestringsfølelse. 
 • LEGO® fliser oppfyller de høyeste bransjestandarder og våre kvalitetskriterier. Det sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre hver eneste gang. 
 • Inneholder 109 deler.
 • Anbefalt alder fra 6 år.

Detaljer

Varekode 101974
EAN 5702016667547

Produktomtaler