home Meny close
menu Meny
Varekode: 41902

LEGO DOTS - Glitrende enhjørning-armbånd 41902

LEGO DOTS - Glitrende enhjørning-armbånd 41902
Inneholder 33 deler. Fra 6 år.

Lagerstatus nettbutikk: Utsolgt på nett

Lagerstatus butikk: Ta kontakt direkte

 • done Alltid rask levering
  (klikk her for info)
 • done Kjøp på nett, bytt i butikk
 • done Gratis frakt over 1000 kr

Detaljer

Vis frem kreativiteten din, og lag egne fantastiske smykker med det magiske, glitrende enhjørning-armbåndet! Legg det lavendelfargede armbåndet flatt, og sett på fargerike flisene. Du kan la deg inspirere av bildene på esken eller lage helt egen spenstig design. Legg til den kule enhjørningen med den lange, fargerike manen, og stjernehimmelfliser for en ekstra kul image. Fest så armbåndet rundt håndleddet, og vis fram din unike stil. Dekorer armbåndet etter humør og stil akkurat når det passer for deg!

Noe magisk er i vente for alle gjør det selv-fans med fantastiske LEGO® DOTS™ (41902) Glitrende enhjørning-armbånd! Disse gjør det selv-settene er raske, enkle og intuitive og gir barn muligheten til å lage sine egne smykker og forandre dem etter for eksempel humør og klær. Unikt gjør det selv-smykkesett Dette flotte armbåndsettet inneholder et justerbart, lavendelfarget armbånd som passer til både smale og brede håndledd. Settet inkluderer 32 fargerike fliser, inkludert spesialfliser dekorert med enhjørningshoder og stjernehimler, og gir barn muligheten til å uttrykke seg kreativt og designe unike og gøyale armbånd basert på fantasien. Enkle sett for barn som elsker å lage smykker Med dette flotte settet får barn lov til å bruke fantasien og designe armbånd helt etter eget hode. De kan lage armbånd som matcher humøret, eller som viser stilen deres – med disse armbåndene er alt mulig. Settene er perfekte som gaver til jul, bursdag og alle andre anledninger.

 • Det kjempefine settet LEGO® DOTS™ Glitrende enhjørning-armbånd (41902) er perfekt for barn som liker å lage ting selv, og inneholder et justerbart armbånd og 32 fargerike fliser. Leken starter med dekorering rett fra posen! 
 • Vis fram kreativiteten med smykker! Barn utvikler evnen til å designe og uttrykke seg ved å dekorere dette gøyale armbåndet, enten ved å følge mønsterforslagene på emballasjen eller finne på mønstre selv. 
 • Det er lett å lage fantasifulle ting med de fargerike flisene i dette settet og i andre sett. Barn kan også bruke fliser fra pakken LEGO® DOTS™ 41908 Ekstra DOTS – serie 1 for å lage nye stiler og gjøre armbåndene enda finere. 
 • Alle som liker gjør det selv-leker og kunst- og håndarbeidssett, vil elske dette flotte settet. Det bøyelige armbåndet og de fargerike flisene vil glede alle barn fra 6 år og oppover og egner seg flott som gave til jul, bursdag eller andre anledninger. 
 • Lite og bærbart. Armbåndet er over 20 cm langt, og dette morsomme og kreative gjør det selv-settet er perfekt for unge designere som kan lage og pynte seg med ulike armbåndversjoner. 
 • Timevis med gøyal og kreativ lek – drevet av barns fantasi. Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig. I tillegg får de gleden av å lage noe nytt og unikt helt på egen hånd. 
 • Det er bare å åpne posen og begynne armbåndsdekoreringen. Enkle tips på emballasjen gjør armbåndsdesign lett som en plett og gir barn følelsen av å mestre mens de lager unike og kreative smykker og har det moro. 
 • Med LEGO® DOTS™ sett gir du barn muligheten til å lage kule ting. Dette smykkemaker-lekesettet gir barn muligheten til å finne på egne designmønstre og styrker barns kreativitet og mestringsfølelse. 
 • LEGO® DOTS™ fliser og armbånd oppfyller bransjens strengeste standarder samt våre egne strenge kvalitetskrav. De er designet for å være ensartede og kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre. Hver gang. 
 • Inneholder 33 deler.
 • Anbefalt alder fra 6 år.

 

Detaljer

Varekode 101969
EAN 5702016616712

Produktomtaler