home Meny close
menu Meny
Varekode: 41903

LEGO DOTS - Kosmisk undringsarmbåd 41903

LEGO DOTS - Kosmisk undringsarmbåd 41903
Inneholder 33 deler. Fra 6 år.

Lagerstatus nettbutikk: Utsolgt på nett

Lagerstatus butikk: Ta kontakt direkte

 • done Alltid rask levering
  (klikk her for info)
 • done Kjøp på nett, bytt i butikk
 • done Gratis frakt over 1000 kr

Detaljer

Skap noe unikt med det stilige kosmiske undringsarmbåndet, og lag dine egne fantastiske smykker! Legg det sorte armbåndet flatt, og sett på de fargerike flisene. La deg inspirere av bildene på esken, eller lag ditt eget morsomme mønster. Sett på de unike diamantene, flisene med stjerneskudd og planeter, og sett det kule armbåndet på håndleddet. Lag nye design etter humør og stil, akkurat når det passer deg!

Barn som liker å jobbe med kunst- og håndarbeidsprosjekter og å designe smykker, vil elske det flotte settet LEGO® DOTS™ (41903) Kosmisk undringsarmbånd! Dette gjør det selv-settet er enkelt og intuitivt og gir barn muligheten til å lage sine egne smykker og forandre dem etter for eksempel humør og antrekk. Smykkesett som kan tilpasses Dette kule armbåndsettet inneholder et justerbart, svart armbånd som passer til både smale og brede håndledd. Settet inkluderer 32 fargerike fliser, inkludert spesialfliser dekorert med stjerneskudd, planeter og unike diamantelementer, og gir barn muligheten til å uttrykke seg kreativt og designe unike og gøyale armbånd basert på fantasien. Designmoro for barn som elsker å lage ting Med dette flotte settet får barn lov til å bruke fantasien og designe armbånd helt etter eget hode. De kan lage armbånd som matcher humøret, eller som viser stilen deres – med disse armbåndene er alt mulig. Settene er perfekte som gaver til jul, bursdag og alle andre anledninger.

 

 • Det søte settet LEGO® DOTS™ Kosmisk undringsarmbånd (41903) er perfekt for barn som liker å lage ting selv, og inneholder et justerbart armbånd og 32 fargerike fliser. Leken starter med dekorering rett ut av posen! 
 • Lag og vis fram personlige smykker! Barn utvikler evnen til å designe og uttrykke seg gjennom å dekorere dette gøyale armbåndet, enten ved å følge mønsterideene på emballasjen eller finne på en unik stil selv. 
 • Det er lett å lage fantasifulle ting med de fargerike flisene i dette settet og i andre sett. Barn kan også bruke fliser fra pakken LEGO® DOTS™ 41908 Ekstra DOTS – serie 1 for å lage nye stiler og gjøre armbåndene sine enda kulere. 
 • Alle som liker gjør det selv-leker samt kunst- og håndarbeidssett, vil elske dette flotte settet. Det bøyelige armbåndet og de fargerikt dekorerte flisene vil glede alle barn fra 6 år og oppover og egner seg flott som gave til jul, bursdag eller andre anledninger. 
 • Lite og bærbart. Armbåndet er over 20 cm langt, og dette morsomme og kreative Gjør det selv-settet er perfekt for ferske designere som kan lage og pynte seg med ulike armbåndversjoner. 
 • Timevis med gøyal og kreativ lek – drevet av barns fantasi. Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig. I tillegg får de gleden av å lage noe nytt og unikt helt på egen hånd. 
 • Det er bare å åpne posen, så starter den morsomme armbåndsdekoreringen. Enkle tips gjør armbånddesign lett som en plett og gir barn god mestringsfølelse mens de har det gøy og lager unike og kreative smykker. 
 • Med LEGO® DOTS™ sett gir du barn muligheten til å lage kule ting. Dette smykkemaker-lekesettet gir barn muligheten til å finne på egne designmønstre og styrker barns kreativitet og mestringsfølelse. 
 • LEGO® DOTS™ fliser og armbånd oppfyller bransjens strengeste standarder samt våre egne strenge kvalitetskrav. De er designet for å være ensartede og kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre. Hver gang. 
 • Inneholder 33 deler.
 • Anbefalt alder fra 6 år.

Detaljer

Varekode 101970
EAN 5702016616729

Produktomtaler