home Meny close
menu Meny
Varekode: 41900

LEGO DOTS - Regnbuearmbånd 41900

LEGO DOTS - Regnbuearmbånd 41900
Inneholder 33 deler. Fra 6 år.

Lagerstatus nettbutikk: Utsolgt på nett

Lagerstatus butikk: Ta kontakt direkte

 • done Alltid rask levering
  (klikk her for info)
 • done Kjøp på nett, bytt i butikk
 • done Gratis frakt over 1000 kr

Detaljer

Er du klar for å bli kreativ? Finn fram det fargerike regnbuearmbåndet, og lag egne fargerike smykker! Legg det himmelblå armbåndet flatt, og fest på de fargerike flisene. Bruk emballasjen til inspirasjon, eller lag ditt eget morsomme mønster. For å gjøre det hele enda mer elegant setter du på flisene med regnbuetrykk, før du fester det kule armbånd rundt håndleddet. Dekorer armbåndet akkurat sånn du vil ha det, akkurat når det passer deg!

Barn som liker kunst- og håndarbeidssett vil elske det kule settet LEGO® DOTS™ (41900) Regnbuearmbånd! Disse gjør det selv-settene er intuitive, enkle og raske å lage og gir barn muligheten til å gå med smykker de har laget selv. De kan også endre smykkene etter humør og stil. Lag kreative smykker Dette morsomme armbåndsettet inneholder et justerbart, himmelblått armbånd som passer til både smale og brede håndledd. Settet inkluderer 32 fargerike fliser, inkludert spesialfliser dekorert med regnbuer og skyer, og gir barn muligheten til å uttrykke seg kreativt og designe unike og gøyale armbånd basert på fantasien. Gjør det selv-sett for barn som elsker å lage ting Med dette flotte settet får barn lov til å bruke fantasien og designe armbånd helt etter eget hode. De kan lage armbånd som matcher humøret eller stilen – med disse armbåndene er alt mulig. Settene er perfekte som gaver til jul, bursdag og alle andre anledninger.

 

 • Det søte settet LEGO® DOTS™ Regnbuearmbånd (41900) er perfekt for barn som liker å lage ting selv og inneholder et justerbart armbånd og 32 fargerike fliser. Leken starter rett fra posen! 
 • Vis fram kreative smykker! Barn utvikler evnen til å designe og uttrykke seg gjennom å dekorere dette gøyale armbåndet, enten ved å følge mønsterforslagene på emballasjen eller finne på mønstre selv. 
 • Det er lett å lage ting med de fargerike flisene i dette settet og i andre gøyale gjør det selv-sett. Barn kan også bruke fliser fra pakken LEGO® DOTS™ 41908 Ekstra DOTS – serie 1 for å dekorere og gjøre armbåndene sine enda kulere. 
 • Alle som liker gjør det selv-leker samt kunst- og håndarbeidssett, vil elske dette flotte settet. Det bøyelige armbåndet og de fargerikt dekorerte flisene vil glede alle barn fra 6 år og oppover og egner seg flott som gave til jul, bursdag eller andre anledninger. 
 • Lite og bærbart. Armbåndet er over 20 cm langt, og dette morsomme og kreative gjør det selv-settet er perfekt for blivende designere som kan lage og pynte seg med ulike armbåndversjoner. 
 • Byr på timevis med gøyal og kreativ lek – drevet av barns fantasi. Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig. I tillegg får de gleden av å lage noe nytt og unikt helt på egen hånd. 
 • Det er bare å åpne posen og begynne armbåndsdekoreringen. Enkle byggeinstruksjoner gjør at byggingen går som en lek og sikrer at barn føler mestring og stolthet over å kunne skape kreative smykker uten hjelp fra voksne. 
 • Med LEGO® DOTS™ sett gir du barn muligheten til å lage kule ting. Dette smykkemaker-lekesettet gir barn muligheten til å finne på egne designmønstre og styrker barns kreativitet og mestringsfølelse. 
 • LEGO® DOTS™ fliser og armbånd oppfyller bransjens strengeste standarder samt våre egne strenge kvalitetskrav. De er designet for å være ensartede og kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre. Hver gang. 
 • Vi tester LEGO® DOTS™ fliser og armbånd ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å sikre at alle våre byggeleker for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.
 • Inneholder 33 deler.
 • Anbefalt alder fra 6 år.

Detaljer

Varekode 101967
EAN 5702016667523

Produktomtaler