home Meny close
menu Meny
Varekode: 41912

LEGO DOTS - Turtelduearmbånd 41912

LEGO DOTS - Turtelduearmbånd 41912
Inneholder 33 deler. Fra 6 år.

Lagerstatus nettbutikk: Utsolgt på nett

Lagerstatus butikk: Ta kontakt direkte

 • done Alltid rask levering
  (klikk her for info)
 • done Kjøp på nett, bytt i butikk
 • done Gratis frakt over 1000 kr

Detaljer

Slipp kreativiteten løs! Se på det fargerike turtelduearmbåndet, og lag dine egne fantastiske smykker! Legg det turkise armbåndet flatt, og sett på de fargerike flisene. Bruk emballasjen til inspirasjon, eller lag ditt eget morsomme mønster. Sett på flisene med bilde av fugler, fjær og hjerter for å gjøre det hele ekstra stilig, før du tar det kule armbåndet på håndleddet. Dekorer armbåndet på nytt og på nytt, akkurat som du vil!

Barn som liker håndarbeidsett de kan ha på seg, vil elske det flotte settet LEGO® DOTS™ (41912) Turtelduearmbånd! Disse gjør det selv-settene er raske, enkle og intuitive og gir barn muligheten til å lage sine egne smykker. Etterpå kan de forandre dem etter humør og klær og alt mulig annet. Gøyalt smykkesett som kan lages om og om igjen Dette morsomme armbåndsettet inneholder et justerbart, turkist armbånd som passer til både smale og brede håndledd. Settet inkluderer 32 fargerike fliser, inkludert spesialfliser dekorert med fugler, fjær og hjerter og gir barn muligheten til å uttrykke seg kreativt og designe unike og gøyale armbånd basert på fantasien. Kreativitetssett for barn som elsker å lage ting Med dette flotte settet får barn lov til å bruke fantasien og dekorere armbånd helt etter eget hode, enten de vil matche humøret, mikse og matche med venner eller vise fram sine unike kreasjoner – med disse armbåndene er alt mulig. Settet er perfekt som gaver til jul, bursdag og alle andre anledninger.

 

 • Det søte settet LEGO® DOTS™ Turtelduearmbånd (41912) er perfekt for barn som liker å lage ting selv, og inneholder et justerbart armbånd og 32 fargerike fliser. Leken starter med dekorering rett ut av posen! 
 • Kreative smykker på utstilling! Barn utvikler evnen til å designe og uttrykke seg gjennom å dekorere dette gøyale armbåndet, enten ved å følge mønsterforslagene på esken eller ved å finne på en unik stil selv. 
 • Det er lett å lage ting med de fargerike flisene fra dette settet og andre sett, så gjør deg klar for ny og fantasifull lek. Barn kan også bruke fliser fra pakken LEGO® DOTS™ (41908) Ekstra DOTS – serie 1 for å gjøre armbåndene sine enda finere med kule ikoner. 
 • Alle som liker gjør det selv-leker samt kunst- og håndarbeidssett, vil elske dette flotte settet. Det bøyelige armbåndet og de fargerike flisene vil glede alle barn fra 6 år og oppover og egner seg flott som gave til jul, bursdag eller andre anledninger. 
 • Lite og bærbart. Armbåndet er over 20 cm langt, og dette morsomme og kreative gjør det selv-settet er perfekt for unge designere som kan lage og pynte seg med ulike armbåndversjoner. 
 • Timevis med gøyal og kreativ lek – drevet av barns fantasi. Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig. I tillegg får de gleden av å lage noe nytt og unikt helt på egen hånd. 
 • Det er bare å åpne posen, så starter den morsomme armbåndsdekoreringen. Enkle instruksjoner gjør armbånddesign lett som en plett og gir barn god mestringsfølelse mens de lager unike og kreative smykker og har det moro. 
 • Med LEGO® DOTS™ sett gir du barn muligheten til å lage kule ting. Dette smykkemakersettet gir barn muligheten til å finne på egne designmønstre og styrker barns kreativitet og mestringsfølelse. 
 • LEGO® DOTS™ fliser og armbånd oppfyller bransjens strengeste standarder samt våre egne strenge kvalitetskrav. De er designet for å være ensartede og kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre. Hver gang. 
 • Inneholder 33 deler.
 • Anbefalt alder fra 6 år.

Detaljer

Varekode 101975
EAN 5702016668582

Produktomtaler