home Meny close
menu Meny
Varekode: 41253

LEGO Trolls - Husflåter på eventyr 41253

LEGO Trolls - Husflåter på eventyr 41253
Inneholder 159 deler. Fra 4 år.

Lagerstatus nettbutikk: 5+

remove_circle_outline add_circle_outline
 • done Alltid rask levering
  (klikk her for info)
 • done Kjøp på nett, bytt i butikk
 • done Gratis frakt over 1000 kr

Detaljer

Er du en like stor fan av popmusikk som Poppy? Da bør du bli med henne på denne reisen, hvor hun skal til countrymusikk-verdenen for å vise innbyggerne hva det er som gjør pop så spesielt. Hopp om bord på flåten, ta deg en dans på den roterende scenen eller sett figurer bak lås og slå! I tillegg kan du style småtrollenes hår med det søte tilbehøret. Kvist kan gjemme ting i håret sitt! Etterpå må dere finne musikkstrengen for å gjenopprette harmonen – akkurat som i filmen!

Fans av filmen Trolls: Verdensturné vil elske dette fantastiske LEGO® Trolls World Tour Husflåter på eventyr (41253) lekesettet. Med en flytende flåte, scene og fengsel, er dette LEGO 4+ settet en morsom måte for smårollingene å lære og bygge på. Gi liv til historien med 3 Trolls minifigurer Med tre minifigurer (inkludert Poppy og Kvist i eksklusive landantrekk og eksklusiv Hickory minifigur), pluss en rekke tilbehør, fortsetter leken lenge etter at settet er bygget. Hva vil barna gjøre først? Sjekke ut flåten med justerbar kalesj? Snurre figurene på det roterende dansegulvet? Leke med Poppys hår? Eller låse inn en figur i fengsel! Kreativ lek inspirert av Trolls filmen Inspirert av filmen kan barna leke kreativt med disse fantastiske Trolls filmlekene og Trolls minifigurer. LEGO Trolls: Verdensturné universet er spekket med lekefunksjoner, inkludert Trolls figurer, musikkstrengene fra filmen og mer, og tilbyr spennende lek.

 

 • Flytende moro med flåte, scene, fengsel og mer. La unge Trolls fans gjenskape scener fra filmen Trolls: Verdensturné mens Poppy introduserer popmusikk til en verden av countrymusikk. 
 • Kreativt rollespill er enkelt med dette fantastiske Trolls lekesettet. Det er 3 minifigurer som hjelper barna med å rollespille historien, i tillegg til masse tilbehør og funksjoner for fantasifull lek. 
 • Barna vil elske å oppdage alle tingene de kan gjøre med dette kule settet. Med et roterende dansegulv, flytende flåte, og strengen du kan finne og samle på, er det nok av moro, lenge etter at modellen er bygget. 
 • LEGO® 4+ sett er en morsom måte for smårollingene å lære og bygge på. Dette settet er ideelt for barn som elsker Poppy-leker, samleobjekter fra filmen Trolls, eller noen som ville elsket kreativ lek med en lekeflåte! 
 • Dette søte leketøysettet (41253) er akkurat den rette størrelsen for fantasifull lek og historiefortelling; flåten er over 16 cm lang og 8 cm bred. 
 • Leken kan starte umiddelbart siden ingen batterier kreves med dette Trolls leketøyet. Det er gode nyheter for barn som elsker å ta kontroll og la fantasien løpe løpsk mens de leker. 
 • I tillegg til trykte instruksjoner har dette settet digitale Instructions PLUS. Dette er tilgjengelig i LEGO® Life appen og gjør settet superenkelt å bygge, selv for unge Trolls: Verdensturné sett kan barna gjenskape spennende scener fra filmen Trolls: Verdensturné. Det er en flott måte å øke kreativiteten på mens de blir med Poppy, Kvist og deres trollvenner på reisen. 
 • Når det gjelder barnas leker, er kvaliteten veldig viktig. Derfor er LEGO® byggeklosser grundig testet for å sikre at de alltid oppfyller de høyeste bransjestandardene. 
 • Inneholder 159 deler.
 • Anbefalt alder fra 4 år.

Detaljer

Varekode 101940
EAN 5702016616798

Produktomtaler