home Meny close
menu Meny
Varekode: A030.104.00

AXI Lekehus Milan (100% FSC)

PLAYHOUSE MILAN (100% FSC) (Stor og tung vare, levert hjem på døren for kr 399,-)

Lagerstatus nettbutikk: 1-4

remove_circle_outline add_circle_outline
  • done Alltid rask levering
    (klikk her for info)
  • done Kjøp på nett, bytt i butikk
  • done Gratis frakt over 1000 kr

Detaljer

Lekehuset Milan fra AXI med fine detaljer, har flere vinduer som kan åpnes og en koselig veranda. Her kan barna leke og kose seg både i og utenfor huset som måler 175 cm i høyde, 180 cm i bredde og 173 cm i dybde.

De ferdige delene som lekehuset består av, er fremstilt av 15mm tykke sedertre plater som er festet til 38mm tykke rammer som gjør lekehuset solid og trygt. Sedertre er en bærekraftig tresort av meget høy naturlig motstand mot mygg, skadedyr og tre råte. Dette garanterer en lang levetid for lekehuset, uten at det er nødvendig med kunstige tiltak for å forlenge dette. Taket har blitt behandlet med en miljøvennlig vannbasert beis som øker levetiden.Merk at taket er ikke vanntett. Ønskes et vanntett tak, må taket behandles

Lekehuset er sammensatt av prefabrikerte deler og er lett og montere. De ferdige delene er utstyrt med påmonterte vinduer, dører og takbelegg. Alt av materialet er klart til bruk, alt du trenger å gjøre er å montere de ferdige delene og du har et stilig lekehus! Det bør påregnes en monteringstid på ca. 170 minutter.

For å understreke den gode kvaliteten på treverket, følger det med en 5 års garanti.

Lekehuset er TUV testet og godkjent. TUV er en tysk sertifisering som skal sikre at produktet møter alle sikkerhetskrav og regler for trygg og sikker bruk.

For å sikre lang tid med glede av Milan's lekehus, anbefaler vi at du sjekker malingen etter en viss tid, og om nødvendig fornye den. Se bruksanvisning/garanti forskrifter som medfølger.

Tekniske spesifikasjoner:

  • Total høyde: 175 cm
  • Høyde dør: 98 cm
  • Bredde veranda: 53 cm
  • Vinduer: 2x vinduer i gjennomsiktig plast som kan åpnes (sidene)

1x vinduer i gjennomsiktig plast i front

1x vindu i tre som kan åpnes (bak)

  • Monteringstid: ca.75 minutter.

Priser frakt:

Postnummer fra 0000-7998: 499,-

Postnummer fra 7999-9999: 599,-

Vi leverer ikke til Svalbard.

Detaljer

Varekode 53362
EAN 8717973930723

Produktomtaler