home Meny close
menu Meny
Varekode: 6500500

SmarTrike Swing DLX 4-i-1 Rød

SMARTRIKE SWING-4I1- RØD

Lagerstatus nettbutikk: 20+

remove_circle_outline add_circle_outline
  • done Alltid rask levering
    (klikk her for info)
  • done Kjøp på nett, bytt i butikk
  • done Gratis frakt over 1000 kr

Detaljer

Denne Smart Trike sykkelen er helt perfekt for småbarn fra 15-36 måneder. Smart Trike Swing DLX har mange nyttige funksjoner for både foreldre og barn, og den gir deg en trygg og hyggelig utendørstur. Små barn får muligheten til å styrke bena sine og øve på sykkelferdigheter til senere i livet. Sykkelen har innebygd fjæring og støtdemper blir det en behagelig kjøretur. Foreldre kan med et enkelt trykk velge hvem som skal ha kontroll på sykkelen. Touch-steering styrestang gjør at foreldre kun trenger å ha en hånd (eller til og med bare to fingre!) på styret for å ha full kontroll over sykkelen før de små selv trør. Sykkelen er designet for å være super lett å styre slik at foreldrene kan både ta og gi kontrollen uten beskymringer. Smart Trike har også en praktisk drikkeholder og en trendy bag for ekstra lagringsplass. 4-i-1 Smart Trike sykkelen kan forvandles på fire forskjellige måter.

Trinn 1: Fra 15 måneder. Foreldrene kan styre sykkelen. Solskjærmen er justerbar og beskytter barnet mot UV-sollys.

Trinn 2: Fra 18 måneder. Den høye stolryggen fjernes. Sykkelen har en sikkerhetsbøyle som beskytter barnet og foreldrene kan enda styre sykkelen.

Trinn 3: Fra 24 måneder. Brett inn fotstøtten slik at barnet kan lære å trø selv på pedalene.

Trinn 4: Fra 30-36 måneder. Nå kan du fjerne det overordnede håndtaket slik at barnet kan lære å sykle selv. Her fungerer sykkelen som en helt vannlig trehjulssykkel.

Detaljer

Varekode NTI-867865
EAN 4897025798670

Produktomtaler